Під Львівською адміністрацією пікети. Фото

7347 0
На пікет приїхали близько сотні працівників ДП «Бродівський лісгосп».
Фото: Вікторія Савіцька

Фото: Вікторія Савіцька

Сьогодні під стінами Львівської обласної адміністрації на пікет зібралися працівники ДП «Бродівський лісгосп». Вони виступають проти приєднання до Золочівського лісгоспу.

«Бродівський лісгосп один з найбільших в області. Він непогано заробляє, платить 65 мільйонів податків, не просить дотацій у держави. Його хочуть приєднати до Золочівського, який не має ні техніки, ні робочої сили. До бідного приєднати потужний лісгосп – це буде скорочення. Працівники, які мають по тисячі гектарів, будуть мати по дві тисячі. Як займатися охороною лісу, якщо буде 2 тисячі гектарі», – каже працівник Бродівського лісгоспу пан Володимир.

Він додає, що після приєднання буде неодмінно скорочення, а згодом і до приватизації дійде, каже він. На пікет приїхали близько сотні працівників. Кажуть, що чекатимуть, допоки до них не вийде хтось із адміністрації. 

Також під обладміністрацією пікетують активісти Нацкорпусу, вони проводять акцію «Ні колаборантам на Львівщині!». Націоналісти прийшли на засідання обласної ради, щоб закликати депутатів вжити заходів для боротьби проти депутатів ОПЗЖ Тараса Козака та Віктора Медведчука.

Фото Вікторії Савіцької


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!