На правах реклами

Підготовка до Чорної п'ятниці – вибираємо актуальну техніку

2880 0
До 70% знижки на електроніку і техніку пропонує магазин «Фокстрот». Що можна придбати.
Ілюстративне фото: Золочів нет

Ілюстративне фото: Золочів нет

У кінці листопада магазини по всій Україні вже традиційно проводять Black Friday 2019 – розпродаж зі знижками до 70%. У цей день можна придбати якісні товари преміум класу за прийнятними цінами, а продукти середньої цінової категорії і зовсім дешево. Відправлятися за покупками в магазини, стояти в чергах і поспішати забрати останнє вигідну пропозицію – необов'язково. Більшість інтернет-майданчиків також беруть участь в акції. Знижені ціни на електроніку і техніку пропонує магазин «Фокстрот». Ознайомитися зі знижками на товари в Чорну п'ятницю вже можна на офіційному сайті компанії.

Що можна придбати в Чорну п'ятницю 2019

  • Смартфони і телефони

На розпродажі варто уважно придивитися до флагманським моделям від Apple, Samsung, Xiaomi, Honor. Скориставшись знижками в Чорну п'ятницю, на їх покупку можна заощадити в середньому 5000 грн. Для тих, кому потрібен надійний і довговічний девайс для дзвінків і смс, цікавими будуть акції на кнопкові телефони. Пристрої представлені як міцними моноблоками, так і компактними «розкладачками».

  • Ноутбуки та аксесуари

Black Friday 2019 – відмінна можливість вибрати недорогий лептоп для навчання, розваг, ігор і роботи з професійними програмами для обробки і монтажу відео. Продуктивні моделі з гарною автономністю випускають виробники Asus, Lenovo, Acer, Apple, Samsung. До ноутбука можна підібрати підставку, мишку, ігровий маніпулятор, гарнітуру, накопичувачі пам'яті і багато іншого.

  • Побутова техніка

Великі знижки в Чорну п'ятницю допоможуть значно заощадити на покупці:

  • холодильників;
  • морозильних камер;
  • посудомийних машин;
  • витяжок;
  • пральних машин;
  • кухонних машин і комбайнів;
  • міксерів та блендерів.

У виборі цієї техніки слід звертати увагу не тільки на вартість, але і на габарити моделей. Пристрої повинні вписуватися в загальну обстановку кімнати. У малогабаритну квартиру можна вибрати вбудовану техніку.
Гаджети для краси і здоров'я. Каталог товарів в Чорну п'ятницю сповнений пропозиціями зі знижками на прилади для краси і здоров'я. Серед них – фени та пристрої для укладання волосся, електробритви і епілятори, зубні щітки і іригатори, масажери і багато іншого.

Коли почнеться акція

В інтернет-магазині «Фокстрот» розпродаж на Чорну п'ятницю стартує 28 листопада. Триватиме вона до 2 грудня, тому всі бажаючі встигнуть оформити замовлення за привабливими цінами. На деякі акційні товари магазин пропонує безкоштовну доставку в будь-яке місто України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!