Піккардійська Терція презентувала нову пісню про Новий рік

3490 0
Близько десяти різдвяних пісень з альбому інтегрують в єдину концертну програму з колядками та різдвяно-новорічними піснями.
Фото: Піккардійська терція

Фото: Піккардійська терція

«Піккардійська Терція» презентує пісню «З Новим роком!» і готується до Різдвяного туру. Слова до пісні - народні, а музику та аранжування створив Володимир Якимець. 

Читайте також: Топ-5 цікавих фактів про «Піккардійську терцію»

Разом із незрячими дітьми з усієї України «піккардійці» записали альбом «Казка на білих лапах». Автором музики до усіх пісень з цієї унікальної збірки виступив один із «піккардійців» Ярослав Нудик. Із цим альбомом гурт вирушить у різдвяний тур Україною.

Близько десяти різдвяних пісень з альбому інтегрують в єдину концертну програму з колядками та різдвяно-новорічними піснями з репертуару «Піккардійської Терції».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!