Після тривалої боротьби з онконедугою у Львові помер священник ПЦУ

6864 0
Отець Андрій Кочкодан – клірик Свято-Покровського собору ПЦУ.
Фото: Свято-Покровський кафедральний собор

Фото: Свято-Покровський кафедральний собор

У Львові сьогодні, 12 квітня, помер клірик Свято-Покровського кафедрального собору Православної церкви України отець Андрій Кочкодан, який боровся з онкологічною недугою. Про це повідомив митрополит Львівський і Сокальський ПЦУ Димитрій.

«Із сумом сповіщають, що на 48 році життя, після тривалої важкої хвороби, 12 квітня 2022 року спочив у Бозі штатний клірик кафедрального собору протоієрей Андрій Кочкодан. Митрополит Димитрій та клір собору висловлюють щирі співчуття їмості, дітям, матері й сестрі та усій родині покійного. Хай Господь упокоїть душу його в оселях праведних. Вічна пам‘ять!», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Треба передусім назвати путіна злочинцем», – отець-доктор Михайло Димид про Папу, війну і жертви

Додамо, що уже кілька років, аби допомогти отцю Андрію Кочкодану здолати онкологічне захворювання, львів’яни збирали гроші на лікування. Андрій Кочкодан є сином Павла Кочкодана, який був ключарем Свято-Покровського собору ПЦУ і теж помер після тривалої хвороби.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!