У Львові атовець відкриває піцерію відомої ветеранської мережі

15807 0
Veterano Pizzа уже працюють у Дрогобичі і Стрию. У Львові заклад планують відкрити наступного тижня.
Фото: gluzd.org.ua

Фото: gluzd.org.ua

У Львові відкриють піцерію відомої ветеранської мережі. Уже наступного тижня на вулиці Староєврейській, 18 запрацює Veterano Pizzа. Зараз там тривають останні приготування.

Організовує справу Микола Новіков – ветеран російсько-української війни, родом з Луганська. На Львівщину чоловік переїхав чотири роки тому, із сім’єю живе у Стебнику. У центрі Львова до відкриття готує свій третій заклад, два уже працюють у Дрогобичі і Стрию. 

«Я, дружина і старший син – це наша команда на перший час. Також шукатимемо дівчат і хлопців, бажано атовців. Це у нас вже третя піцерія. Я цю справу знаю, наразі сам наводжу лад, а потім шукатиму, вчитиму людей. Знадобиться щонайменше шестеро», – розповів директор піцерії.

Читайте також: У Львові, за час карантину, закрили десяток ресторанів, приблизно стільки ж відкрили

Микола Новіков говорить, що працювати з ветеранами непросто. «Кажуть, що війна людей змінює, але часто звички, які були до війни такими після війни й залишаються. Хочеться знайти співробітників з-поміж ветеранів», – розповідає ініціатор справи.

Чоловік три роки планував відкрити заклад у Львові, шукав місце, але, каже, що оренда була надто дорога. За цей час зумів налагодити роботу у двох піцеріях в інших містах, каже, що піца із собою як карантинний формат доволі непогано працює.

«Наша піца розрахована на людей, у яких дуже чутливі смакові рецептори. Вона дуже смачна, тому ми не переживаємо. Карантину не боїмось. У Дрогобичі і Стрию працюємо переважно на виніс – люди з собою забирають, або ми доставляємо», – розповів Микола Новіков. 

Відкриття Veterano Pizzа планують наступного тижня. Тут завершують оформлення залу, чекають ще на деяку техніку.

Зазначимо, що мережу піцерій Veterano Pizzа заснував колишній атовець Леонід Остальцев. Власником франшизи на його бренд може стати лише ветеран. Піцерії цього бренду є в багатьох містах України. Зокрема у Маріуполі, Києві, Одесі, Кривому Розі, у Івано-Франківську. 

Вікторія Савіцька

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!