Півтори тисячі викликів: що найчастіше порушували львів’яни у святкові дні?

2372 0
Із дев‘ятої години вечора 29 квітня до дев‘ятої години ранку 4 травня львівські патрульні отримали 1425 викликів. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Львова.

Найбільше патрульні у святкові дні зареєстрували фактів хуліганства:

74 виклики на сімейні сварки;

49 викликів на конфлікти;

45 викликів на бійки;

118 викликів через хуліганство.

Також із 9:00 30 квітня до 9:00 4 травня на території Львова сталося: 57 ДТП без потерпілих і 2 з потерпілими. На основних дорогах Львівщини: 24 ДТП без потерпілих і 5 з потерпілими. Патрульні склали 62 протоколи на водіїв за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Нагадаємо, за вісім місяців, що у Львові діє патрульна поліція, вона винесла майже 40 тисяч постанов на водіїв, які порушують правила дорожнього руху. Загальна сума штрафів склала понад 12 млн. гривень. Великий відсоток сплати штрафів у поліції пояснюють тим, що водії, щоб отримати свої права, приходять з оплаченими квитанціями. Однак не всі водії погоджуються з постановами Патрульної служби. Тож 250 постанов водії намагалися оскаржити у суді. 42 з них були скасовані.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!