Пласт збирає гроші на розвиток. Як долучитися

897 1
У «Пласті» розпочинають масштабну кампанію зі збору коштів на інституційний розвиток.
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Представники пластового руху руху просять Парламент прийняти правки до закону 10184 від 25 березня 2019 «Про державне визнання і підтримку Пласту – Національної скаутської організації України». Йдеться про те, аби вилучити з нього норми про пряме державне фінансування. Про це повідомляють на сторінці «Пласт – український скаутинг» у Фейсбуку.

«Разом з тим, ми продовжимо використовувати існуючі механізми фінансування для громадських організацій, такі як публічні прозорі конкурси. Також готові долучатися до розробки нових ефективних моделей фінансування інституційного розвитку громадських організацій», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Рівненщині загинув 15-річний пластун зі Львова

У «Пласті» розпочинають масштабну кампанію зі збору коштів на інституційний розвиток організації. Залучені кошти допоможуть підготувати нових волонтерів-виховників та створити нові осередки Пласту. Підтримати можна за посиланням, а приєднатися як волонтер, вихователь, інструктор чи адміністратор тут.


6 Вересня, 2019 19:26
Марія А чого ви відмовляєтеся від державного визнання і фінансування? Виходить фінансувати сепаратистів ми будемо змушені, а проукраїнські організації будуть просити милостиню? Збирайте краще марш на Київ і вимагайте визнання і держфінансування.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!