Пласт збирає кошти для масштабного розвитку. Як долучитися

2200 0
Українська скаутська організація «Пласт» розпочала краудфандингову кампанію на платформі «Велика ідея»
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Українська скаутська організація «Пласт» запустила краудфандингову кампанію для збору 1 млн грн на масштабний розвиток організації. Про це йдеться на сайті платформи «Велика ідея».

«Прагнемо, щоб більше молодих українців долучилися до Пласту й отримали знання та вміння, що дозволять їм надихати та об’єднувати однодумців в єдину хвилю змін для сталого розвитку України», – пишуть автори проекту.

Читайте також: Фото дня. Вулицями Львова пройшли понад тисяча пластунів

Зібрані кошти планують витратити на створення 50 нових осередків, проведення 200 тренінгів, залучення нових членів, запуск мобільного додатку PlastApp, ремонт пластового тренінгового центру у с. Вишнивчік Львівської області тощо.

Долучитися до збору коштів можна на сайті «Велика ідея», натиснувши «Фондувати». До закінчення кампанії залишилося ще 183 дні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!