Почесним консулом Нідерландів стане викладач бізнес-школи УКУ

4083 0
Наступним почесним консулом Королівства Нідерланди стане адвокат і член Комітету підприємців Львівщини Андрій Гринчук.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

Про це в інтерв’ю для Tvoemisto.tv розповів Богдан Панкевич, політик і громадський діяч, який 20 років був почесним консулом королівства, а рік тому полишив цей пост, аби зосередитись на політичній кар’єрі.

«У посольстві мене просили дібрати кілька кандидатур, які були б фінансово спроможні та не мали корупційної репутації. Це непросте завдання, але мені вдалося. Я радий, що обрали Андрія. Він ініціативний чоловік, активний учасник Майдану», – зазначив екс-консул.

Детальніше читайте тут: Диво-картопля, ІТ та друзі УПА. Як Львів співпрацює із Нідерландами

фото: law-hnp.com

Довідково. У 2005 році Андрій Гринчук отримав диплом з відзнакою магістра права у Львівському національному університеті імені Івана Франка. У 2006 році разом із колегами засновує юридичну фірму. Правову практику поєднує з громадською роботою. Із 2007 року він є членом Комітету підприємців Львівщини, неодноразово обирався до складу Ради КПЛ. З 2010 року п. Гринчук є членом Асоціації правників України, а з 2013 року International Bar Association. Андрій Гринчук викладає у Львівській бізнес-школі Українського Католицького Університету (LvBS) курс «Правові аспекти ведення бізнесу».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!