Податкова починає тестувати програмні реєстратори

1930 0
Усіх охочих запрошують взяти участь.
Фото: itc

Фото: itc

Державна податкова служба України запрошує всіх охочих взяти участь у тестуванні нового податкового сервісу «пРРОсто». Про це повідомляє пресслужба уряду. 

Записатися на бета-тест можна на відповідній сторінці. Учасники отримають запрошення до тестування з 9 січня 2019 року. Додаток буде доступним на всіх смартфонах і планшетах із операційними системами Android та iOS.

Читайте також: Коли та які правила щодо касових апаратів для ФОПів почнуть діяти в Україні

Після тестування та врахування побажань від користувачів додаток буде вдосконалюватися для подальшого використання.

«пРРОсто» взаємодіє через Інтернет з сервером податкової служби через відкритий програмний інтерфейс і виконує такі функції: формування, підпис, відправлення та видачу чеків встановленого формату, відкриття та закриття зміни, перегляд даних, та інші», – кажуть у ДПС. 

Запропоноване програмне РРО не є ексклюзивним, наявність відкритого програмного інтерфейсу (API) дозволить розробникам програмного забезпечення пропонувати для підприємців та застосовувати для власних потреб альтернативні розробки, додають у податковій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!