Потепління до +12. На вихідні до Львова прийде справжня весна

2490 0
Синоптики прогнозують у Львові потепління до +12, однак подекуди падатиме дощ.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 8 березня, у Львові максимальна температура повітря становитиме +7 у першій половині дня, вночі температура знизиться до нуля. Протягом дня очікується ясна погода без опадів, йдеться на сайті sinoptik.ua

Завтра, 9 березня, вночі температура триматиметься на позначці нуль градусів, однак вдень підніметься до +8. Протягом дня передбачають хмарну погоду, подекуди з дощем.

Читайте також: Потепління до +9. Якою буде погода у Львові цього тижня

У суботу, 10 березня, синоптики прогнозують хмарну погоду, ввечері можливий дощ. Температура повітря значно підвищиться й становитиме максимум нуль градусів протягом дня, вночі знизиться до -5. Упродовж дня буде хмарно, можливий невеликий дощ. 

У неділю, 11 березня, погода у Львові нагадуватиме справжню весну. Протягом дня синоптики передбачають суттєве підвищення температури до +12. Утім вранці можливий дощ та хмарна погода. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!