Поліції дозволили збудувати у Львові житло

1368 0
Це будинок, зокрема, для сімей співробітників поліції та учасників бойових дій.
ВІЗУАЛІЗАЦІЯ: ПРОЕКТ ІНВЕСТ МЕНЕДЖМЕНТ

ВІЗУАЛІЗАЦІЯ: ПРОЕКТ ІНВЕСТ МЕНЕДЖМЕНТ

На вулиці Студинського, у Шевченківському районі Львова, на замовлення Головного управління поліції у Львівській області планують звести житлові будинки з вбудованими приміщеннями громадського призначення, з автостоянкою та трансформаторною підстанцією. Про намір видачі містобудівних умов та обмежень на цей об’єкт під час виконкому Львівської міськради 14 червня повідомив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Читайте також: Під Голоском збудують новий відділ поліції

«Є відповідність містобудівній документації, житло розміщуватиметься у житловій зоні. Більше того, з лівого боку вже збудовано житловий будинок, а праворуч триває будівництво. Фактично ця ділянка між ними і буде тих же параметрів», – сказав він.

Архітектор зазначив, що будинок матиме 8-9 поверхів, також в дворі будуть майданчики і однорівневий паркінг під всією ділянкою, кількість паркомісць якого буде дещо більшою, ніж кількість квартир.  

До слова, цей проєкт наприкінці травня розглядали на засіданні архітектурно-містобудівної ради. Житло планують збудувати для потреб Головного управління поліції у Львівській області, зокрема, для сімей співробітників та учасників бойових дій.

Площа земельної ділянки становить 0,2343 га. На першому поверсі планують розміщення приміщень громадського користування, зокрема і з соціальною складовою.

Нагадаємо, що на вул. Під Голоском у Львові хочуть збудувати новий відділ поліції. Туди перенесуть райвідділ Шевченківського району, який зараз розташований в історичній частині міста, на вул. Академіка Романа Кучера, 5.

Софія Шавранська

Візуалізація з виконкому ЛМР та із засідання архітектурно-містобудівної ради

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!