Поліція Львова забрала двох песиків з ЛКП «Лев». Фото

2613 1
У комунальному підприємстві не залишилося жодної неприлаштованої собаки.
фото: прес-служба Патрульної поліції Львова

фото: прес-служба Патрульної поліції Львова

Сьогодні зранку, 3 січня, Патрульна поліція Львова забрала двох останніх песиків з ЛКП «Лев», інформує прес-служба поліції.

«Тепер руденькі Смокі і Мартін стали, так би мовити, “домашніми” улюбленцями патрульної поліції», – йдеться у повідомленні.

Собак зареєстрували, чіпували, видали їм жетони та паспорти, вони мають усі необхідні щеплення. Зараз песики тимчасово живуть у позиченому вольєрі, та невдовзі їх переселять у власний.

«Ми вже давно були у роздумах, аби завести чотирилапого на управлінні, і все якось руки не доходили. А тут почули, що ЛКП Лев закривають на карантин і тих, кому не вдасться знайти господаря, відпустять, де зловили. Ми вирішили діяти негайно, тому ще не зовсім були готові з облаштуванням побуту чотирилапих», зазначив начальник патрульних Роман Пилипенко.

Головним завдання Мартіна та Смокі – піднімати настрій патрульним.

Нагадаємо, що ЛКП «Лев» закривають на карантин, через що їм потрібно було прилаштувати всіх песиків.


Читайте також:
4 Січня, 2018 01:20
Роман Ви краще будку в себе при вході на Перфецького зробіть нарешті для людей, а не для тварин! Зверніть увагу, куди хвіртка біля будки відкривається!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!