Поліція розшукала неповнолітню дівчину, яка зникла у Львові по дорозі додому

13921 0
Вона перебувала у Хмельницькій області.
фото: lviv.vgorode.ua

фото: lviv.vgorode.ua

Сьогодні, 11 квітня, близько 13:00 працівники поліції розшукали зниклу 16-річну Софію Ящишин у Хмельницькій області. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

Дівчина здорова та неушкоджена, зараз її везуть на Львівщину. За інформацією правоохоронців, до пошуків залучили оперативників карного розшуку, працівників ювенальної превенції, дільничних офіцерів поліції Львівщини та громадськість. Орієнтування про дівчину розіслали правоохоронцям у сусідні області.

Нагадаємо, Софія Ящишин зникла учора, 10 квітня. Дівчина з подругами поверталася після коледжу додому з Рудного у автобусі №28. Близько 14:00 її подруги вийшли біля привокзального ринку, а дівчина далі поїхала сама, втім додому так і не доїхала. Її телефон був вимкнений.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!