Поліція зможе евакуювати авто без присутності водія

3266 0
Патрульна поліція зможе евакуювати автомобілі, припарковані в недозволених місцях, на штраф майданчики навіть без присутності водія. Закон очікує на підпис Президента.

Прийняті Радою зміни з безпеки дорожнього руху дозволяють патрульним поліцейським евакуювати на штрафмайданчики припарковані у недозволених місцях автомобілі навіть без присутності водія.

Читайте також: Топ-5 порушників паркування у Львові за тиждень. Фото

Окрім дозволу патрульним поліцейським забирати автомобіль на штрафмайданчик, документом внесено зміни до порядку стягнення штрафів. Законом введена система "штрафних балів".

Читайте також: Скільки доведеться заплатити за евакуацію авто у Львові

"Відповідно до неї штрафні бали є стягненням, що накладається на громадянина за порушення правил дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, встановлені Кодексом України про адміністративні правопорушення", - зазначено в законі. Закон "Про вдосконалення регулювання відносин у сфері безпеки дорожнього руху" вже знаходиться на підписі у Президента.

Джерело: Діловий Регіон, Autoconsulting

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!