Польська компанія на Львівщині перероблятиме та вирощуватиме салат

8223 0
Польська компанія «Green Faсtory» збудує на Львівщині цех з виробництва і переробки салатної продукції. Про це Tvoemisto.tv повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.
фото: megaogorod.com

фото: megaogorod.com

«Компанія вже визначилася з конкретною ділянкою, на якій зведуть приміщення, де прийматимуть, перероблятимуть та фасуватимуть салатну продукцію»,  – зазначив Ростислав Замлинський. 

Як розповів Tvoemisto.tv Ростислав Замлинський, поки що інвестори просять не розголошувати точну адресу, де планується будівництво підприємства, але зазначив, що це буде дуже близько біля Львова. «Інвестори просять 600 гектарів землі: 500 у рівнинній місцевості і 100 – у гірській. У середньому на гектар землі буде створено 2-3 робочих місця, тому якщо йдеться про 500 гектарів – то буде 1000 – 1500 робочих місць. І ще 30-60 людей буде задіяно на переробці, ще варто зважати на логістику, доставку тощо», – каже перший заступник голови Львівської ОДА.

 Також Ростислав Замлинський зазначив, що цей проект є довготривалим і для запуску на повну потужність польському підприємству треба 3 роки.  З осені інвестори вже почнуть займатися спорудженням переробного підприємства. Першочергово вони налагоджуватимуть переробку салатної продукції і лише потім – виробництво. Тому поки на підприємстві на Львівщині перероблятимуть польські продукти.

Читайте також: На Львівщині «Онур» почав будувати асфальтний завод: деталі

Довідка. Польська компанія «Green Faсtory» займається виробництвом та продажем свіжих овочів цілий рік. Вона має контракти з мережами супермаркетів «Метро», «Сільпо» і ресторанами сфери індустрії HoReCa (МакДональдз). Високу якість продукції також високо оцінили клієнти таких вимогливих ринків, як Німеччина, Чехія, Словаччина, Скандінавія, Греція та Італія, куди компанія скеровує свою продукцію на експорт.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!