PolskiBus припиняє існування. Деталі

4353 0
Польський перевізник об’єднується з німецьким лоукостером FlixBus.
фото: www.mandria.ua

фото: www.mandria.ua

18 грудня на прес-конференції в Польщі було оголошено про злиття двох автобусних перевізників – FlixBus та PolskiBus, повідомляє Lowcostavia.com.ua.

Польський перевізник стане підрядником у FlixBus у Польщі та буде здійснювати рейси під його брендом. Сайт Polskibus.com поки що буде продовжувати свою роботу, однак з середини січня з його головної сторінки користувача перенаправлятимуть на сторінку бронювання Flixbus.com.

До середини 2018 року червоні автобуси PolskiBus, яких налічується близько сотні, будуть перефарбовані у салатові кольори FlixBus. FlixBus планує збільшити свій автопарк в Польщі на 50-60 автобусів за рахунок підписання угод з новими партнерами-перевізниками. Представники перевізника запевняють, що квитки по 1 злотому залишаться.

Читайте також: Коли почнуть будувати платну дорогу Львів-Краковець

Серед планів на найближче майбутнє Flixbus озвучив намір відкрити нові сполучення з Польщі у Францію та країни Бенілюксу. Розглядаються маршрути в балтійські країни, але не раніше 2019 року.

Flixbus також серйозно розглядає український ринок, але тут є певні складнощі, оскільки вимогою FlixBus для початку співпраці з перевізниками є хороша сітка сполучень всередині країни. Додатковою проблемою є черги на кордоні. FlixBus розглядає різні варіанти, наприклад з підвезенням пасажирів до Перемишля, де можна буде пересісти на поїзд Інтерсіті, або рейси до Медики, де клієнти пересядуть на автобуси українського партнера, який довезе до міста призначення в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!