Поляки знімають серіал про заробітчанок зі Львова

3582 0
У Польщі розпочалася зйомка серіалу про дівчат зі Львова. Як повідомляє видання nowiny24.pl, від понеділка знімальна група Studio "A" з Варшави працює у Перемишлі над зйомками серіалу «Дівчата з України».
фото: nowiny24.pl

фото: nowiny24.pl

Події 13-серійного серіалу частково відбуваються у Львові. Звідти походять чотири головні героїні, і там починаються їх історії. Виїжджаючи до Польщі героїні залишають у Львові своїх батьків, дітей, і партнерів.

«Кожна з героїнь по-своєму  зустрілася із непростою реальністю і кожна з них буде змушена дати собі раду», - пише видання.

Інтер'єри помешкань, у яких мешкали героїні серіалу у Львові можна буде збудувати в кіностудії. Натомість, проблемою було те, де зняти вулички Львова з їх кам'яницями та атмосферою. Виробники серіалу вирішили, що ідеально для того, щоби зобразити вулиці Львова підходить Перемишль. Відтак, саме це місто обрали для зйомок.

Опублікувала Наталія Горбань


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!