Помер заслужений професор «Львівської політехніки», учений Зенон Готра

15409 0
Він є автором понад 500 науково-технічних публікацій та 30 монографій і навчальних посібників.

У Львові у віці 78 років помер заслужений професор «Львівської політехніки», учений у галузі електроніки Зенон Готра. Про це повідомили на сторінці Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки у Фейсбуку.

«Висловлюємо співчуття рідним і близьким померлого. Вічна память», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що Зенон Готра народився у Львові 20 червня 1942 року. Він є автором понад 500 науково-технічних публікацій та 30 монографій і навчальних посібників. Під його керівництвом підготовлено 38 докторів і кандидатів наук для України, Польщі, Угорщини, Монголії, Сирії.

Очолював спеціалізовану Вчену раду із захисту докторських дисертацій за низкою спеціальностей. Був членом редколегій журналів «Технічні вісті», Ukrainian Journal of Physical Optics, Optoelectronic Information-Power Technologies; вісників Національного університету «Львівська політехніка» «Електроніка», «Елементи теорії та прилади твердотільної електроніки» тощо.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!