Порошенко та Зеленський майже зрівнялися в рейтингу на Західній Україні. Оновлені дані

9659 5
Раніше Володимир Зеленський випереджав Петра Порошенка на 3%.

35% мешканців Західної України планують проголосувати у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського, а 34% — за Петра Порошенка. Про це свідчать результати останнього опитування соціологічної групи «Рейтинг».

Читайте також: Якби українці читали Конституцію або Чому українські виборці завжди розчаровуються

Ще 9% відповіли, що не голосуватимуть узагалі, а решта 22% — не змогли відповісти. Опитування проводили12-16 квітня, похибка дослідження становить 1,8%.

Як і раніше Володимир Зеленський має підтримку більшості і в інших регіонах України та у різних вікових групах. Загалом за Володимира Зеленського планують голосувати 51,8% усіх опитаних та 72,7% — серед тих, хто визначився і має намір голосувати. За Петра Порошенка, відповідно, голосуватимуть 19% та 27,3% виборців.

Якщо раніше найбільша частка опитаних вірила в перемогу на виборах чинного президента, то зараз 62% опитаних вважає, що президентом стане Володимир Зеленський. У перемогу Петра Порошенка ж вірять лише 17% респондентів. На Західній Україні ці показники становлять 49% та 29% відповідно.

Читайте також: Очікуванні і реальність. Кого і що обиратимуть українці в неділю

Соціологічне дослідження проводили впродовж 12-16 квітня методом особистого формалізованого інтерв'ю. Соціологи опитали 3000 респондентів віком від 18 років. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами та типом поселення. Під час дослідження області розподілили на Захід, Центр, Схід та Південь. До Західної України увійшли Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька, Тернопільська, Волинська, Рівненська та Хмельницька області.


Читайте також:
19 Квітня, 2019 09:04
666 ... не говоритиму ні за Левандівку , ні за Хмельницькую область( яка за твердженням декого , ніколи не входила до складу Західної України) ... просто скажу за себе , свою думку ... якщо там вирішили злити пороха -- виберуть Зеленського ... якщо виберуть-переоберуть пороха , то уся оця "історія" із вовіком -- спектакль(циркова вистава) , сценарій якого складено "там" .. а от Українаі українці "там" нікому не цікаві ... "..докотилась Україна до самого краю...." ... та все так не буде ... Слава Україні ! ...
19 Квітня, 2019 08:53
Географ До відома, Хмельницька область ніколи не входила до складу Західної України
19 Квітня, 2019 08:22
666 ... для когось інформація --це те , що на отих "сторінках" із усіляких сайтів ... особливо львівсько-левандівських ...та якщо вже такі "сили" задіяли на підтримку пороха , то його шанси не погані , а конкретно ніякі ... Слава Україні ! ...
18 Квітня, 2019 17:23
Юліан вже виклав допис на сторінці ПУ, звідки взята інформація, повторю ще раз тут, Що викладене не відповідає дійсності
"Зеленський є лідером серед жителів сходу, півдня і центру України. При цьому на заході, як і в минулий раз, позиції обох кандидатів майже рівні?"
Абсолютна брехня, черговий вкид, рекомедую відвідаим сайт "Чим живе левандівка у Львові
[***]s://[***].facebook.com/groups/627873970581395/
Станом на 16.30 18.04.2018
за Порошенко - 700
за Зеленського - вього 173
18 Квітня, 2019 14:43
666 ... сьогодні на каві народ посперечався на тему виборів ... до чого людей довели ! ... як отак далі піде , не доведи Господь , люди замість випити рюмку кави будуть дебатувати-дискутивати ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!