Постраждалим через обвал будинку в Дрогобичі виділять гроші з обласного бюджету

2081 0
Розмір допомоги становитиме від 50 до 100 тисяч гривень.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Постраждалі від обвалу будинку в Дрогобичі отримають фінансову допомогу з обласного бюджету. Таке рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужба ЛОДА.

Читайте також: Усе про трагедію в Дрогобичі в один клік. Фото. Оновлюється

Так, родинам загиблих виплатять по 100 тис. грн, постраждалим мешканцям, які перебувають у медичних закладах з тяжкими тілесними ушкодженням, – по 75 тис. грн, з легкими тілесними ушкодженнями – по 50 тис. грн.

У департаменті охорони здоров'я у свою чергу повідомили, що потерпілі забезпечені усією необхідною медичною допомогою. Для забезпечення для них високоспеціалізованої медичної допомоги виділять ще 125 тис. грн.

Читайте також: Обвалу в будинку в Дрогобичі могло б і не бути

Нагадаємо, унаслідок обвалу в будинку в Дрогобичі загинули 8 людей, 7 – перебувають в лікарнях Львова і Дрогобича. Серед травмованих – жінка з ураженням хребта та пятеро дітей.

Трагедія у Дрогобичі сталась у ніч на 28 серпня. Причину обвалу підїзду багатоквартирного будинку встановлюють експерти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!