Потяг Львів-Маріуполь курсує зі змінами через ситуацію на Сході

2760 0
У зв’язку з пошкодженням інфраструктуру та з метою забезпечення безпеки руху змінено маршрут прямування поїздів східного напрямку. Зокрема, станом на 10 серпня поїзд № 69 Маріуполь–Донецьк–Львів відправляється зі станції Донецьк.
Фото: erve.ua

Фото: erve.ua

Також змінено низку маршрутів інших потягів східного напрямку, інформує Укрзалізниця.

«Залізничники вимушені в оперативному порядку коригувати графік руху поїздів, а іноді й маршрут їх прямування, що призводить до затримки поїздів, як по відправленню, так і по прибуттю. При плануванні поїздки звертайтеся за уточненням інформації в залізничні каси і довідкові служби вокзалів, а також слідкуйте за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучномовному зв'язку проводиться регулярне оповіщення про усі зміни у графіку руху поїздів. Донецька залізниця вживає усіх заходів для забезпечення безпеки пасажирських перевезень», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Перевезти авто з Києва до Львова тепер можна потягом


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!