П'яний водій на швидкості протаранив шлагбаум у центрі Львова і скоїв ще одну ДТП

1876 0
Це сталося на території цілодобового спеціально обладнаного паркувального майданчика.
Фото умовне

Фото умовне

У неділю, 12 березня, водій автомобіля KIA Sorento в’їхав на швидкості у шлагбаум на території цілодобового спеціально обладнаного паркувального майданчика «Вернісаж», що на вул. Лесі Українки. Про це повідомили ЛКП «Львівавтодор».

«Сторож паркувального майданчика серед ночі почув сильний гул двигуна, вибігши на вулицю – побачив вже розтрощений шлагбаум, а також задній бампер авто, яке мчало далі, навіть не пригальмувавши», – йдеться в повідомленні.

За даними патрульної поліції Львівської області, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння та після ДТП по вул. Лесі Українки скоїв ще одну – збив делінеатори і в'їхав у кущі по вул. Івана Гонти.

Читайте також: Внаслідок ДТП біля Львова загинув неповнолітній

Наразі відділ паркування ЛКП «Львівавтодор» оцінює вартість збитків, завданих внаслідок ДТП.

Нагадаємо, що у четвер, 9 березня, на вулиці Єрошенка у Львові сталася ДТП: водію автівки стало погано. Він виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з двома автомобілями, після чого загинув.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!