Пожежу на хімпідприємстві в Чишках біля Львова розслідує поліція

2681 3
Є один постраждалий, який з опіками голови, тулуба та рук перебуває в лікарні.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Учора, 30 серпня, близько 14:00 спалахнула масштабна пожежа на хімпідприємстві «Ніка Друк» у селі Чишки поблизу Львова. О 18:17 вогонь ліквідували, та він встиг знищити 10 автівок, що були на території.

Також від пожежі постраждав 39-річний працівник підприємства, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області. Чоловік із опіками голови, тулуба і рук перебуває в лікарні.

Читайте також: Затриманим через обвал будинку в Дрогобичі комунальникам обрали запобіжний захід

Зараз правоохоронці встановлюють причину займання.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі.

Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.


Читайте також:
31 Серпня, 2019 20:09
1 Комусь потрібна земля... От і підпалили.
31 Серпня, 2019 19:23
666 ... (деякі львівські змі) оте підприємство із категорії "хімічне" вже перевели в "поліграфічне" ... Слава Україні " ...
31 Серпня, 2019 15:18
666 ... і шо ж вони там нарозслідувати , хто винен , зможуть ? ...бо у Чишках москалів нема ... то я точно знаю ... а українці ж ніколи винними в незалежній Україні ні в чому бути не можуть апріорі ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!