Працівники Галицької митниці вилучили антикваріат, який везли до Польщі

1732 0
Предмети старовини вилучили. Їх скерують на експертизу для визначення цінності.
фото: галицька митниця

фото: галицька митниця

Працівники Галицької митниці вилучили антикваріат у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне». Про це повідомили на сторінці митниці у Фейсбуку.

Антикваріат намагались вивезти з України до Польщі. Громадянка України, як пасажирка автомобіля, перетинала кордон смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор». Про наявність товарів, які обмежені та заборонені до переміщення через митний кордон, не вказала.

Під час митного огляду в валізі, яка містилась в багажому відділені автомобіля митники знайшли ікону, монети, банкноти, книги, картину, медалі. Загалом понад 100 предметів.

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил передбаченого ст. 471 Митного кодексу України. Предмети старовини вилучили. Їх скерують на експертизу для визначення цінності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!