Президент закликає перевести богослужіння в онлайн-режим

2742 0
На його думку, це допоможе у боротьбі із поширенням Covid-19.
Фото: pravlife.org

Фото: pravlife.org

Президент України Володимир Зеленський закликав представників церков і релігійних організацій перевести богослужіння в онлайн-режим». Про це інформує Офіс президента.

«Президент закликав влаштовувати релігійні заходи таким чином, щоб максимально зменшити скупчення людей і збільшити соціальну дистанцію, зокрема перевести богослужіння в онлайн-режим», – йдеться у повідомленні.

Про це Володимир Зеленський говорив 19 жовтня під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

Читайте також: Зеленський заявив про жорсткий карантин. За якої умови його введуть в Україні

«Ми можемо знизити кількість заражених і померлих, якщо зменшимо перебування громадян, особливо похилого віку, в місцях масового скупчення. Ідеться не лише про церкву, а й про будь-які приміщення та заходи», – зазначив він.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу, 19 жовтня, коронавірус лабораторно підтвердили у 5 469 людей. Загалом в Україні Covid-19 діагностували у 309 107 осіб, з них 5 786 померли, а 129 533 одужали.

Президент заявив, що жорсткий карантин запровадять, якщо за добу в Україні виявлятимуть понад 9,5 тисяч нових хворих на коронавірусну хворобу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!