Продавчиню неякісної риби з Привокзального засудили до двох років умовно

1884 0
Неякісною скумбрією минулої осені отруїлася 71 людина.
Фото: femida.kiev.ua

Фото: femida.kiev.ua

Франківський районний суд Львова оголосив вирок у справі продавчині неякісної скумбрії, якою у вересні минулого року отруїлися понад 70 осіб. 

Суд визнав її винною  і присудив п’ять років позбавлення волі, однак враховуючи щире каяття підсудної та прохання частини потерпілих не карати її позбавленням волі, звільнив від відбування вироку, встановивши іспитовий термін у два роки.

Читайте також: М’ясо з землі. Репортаж із львівських ринків, де буяє антисанітарія

Крім цього, її зобов’язали періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти  про зміну місця проживання, навчання або роботи; не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації. Жінка може оскаржити вирок у апеляційному суді упродовж 30 днів.

Нагадаємо, 22 вересня десятки львів’ян звернулись до лікарні з симптомами харчового отруєння. Експертиза показала, що причиною отруєння стала сальмонела. Усі ці люди їли копчену скумбрію, куплену у продавчині з Привокзального ринку. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!