Проект малого транспортного кільця у Львові мають виготовити до кінця року

6413 0
Реалізувати проект планують у 2020 році.
Фото: vgolos.com.ua

Фото: vgolos.com.ua

До кінця 2019 року ЛКП «Інститут просторового розвитку» має виготовити проект малого транспортного кільця. Відповідний договір оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Які вулиці Львова можуть стати пішохідними. Інтерактивна мапа

Угоду між ЛКП «Львівавтодор» та проектним інститутом на 149 тис. грн уклали 29 грудня. У межах виготовлення проекту мають розробити схеми організації дорожнього руху на 52-х вулицях та 86-ти перехрестях.

Крім цього, ЛКП «Інститут просторового розвитку» має розробити програму з будівництва кільця у центральній частині міста. Ці роботи коштують 75,9 тис. грн. Їх мають закінчити до 12 лютого.

Читайте також: Півжиття в заторах. Як зробити центр Львова вільним для проїзду

Нагадаємо, торік у лютому на засіданні виконавчого комітету ЛМР надав ЛКП «Львівавтодор» функції замовника на проектування та будівництво малого транспортного кільця у центрі Львова. Оточити Львів пішохідним кільцем планують майже три роки, проте лише торік про нього заговорили на практичному рівні. За словами директора ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олега Шміда, створити саме кільце планують у 2020 році.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!