Прокуратура відкрила провадження щодо слів Софії Федини про Володимира Зеленського

3938 0
Ініціатором став депутат від «Слуги народу» Олександр Качура.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Нардеп від партії «Слуга народу» Олександр Качура повідомляє, що прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо депутатки Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій за висловлювання у бік президента Володимира Зеленського.

На своїй фейсбук-сторінці нардеп оприлюднив номер цього провадження.

«Передайте хтось Звіробій і Федині номер кримінального провадження щодо їх закликів до вбивства людини і повалення державної влади», – пише Олександр Качура.

Приводом для звернення стала відеотрансляція Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій, де вони розкритикували манеру спілкування президента із військовими у Золотому на Донбасі та висловили припущення, що «випадково може вибухнути граната, обстріли бувають випадково, найкрасивіше, щоб це все сталося під час московських обстрілів, коли хтось знову в білій сорочці припре на передову».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!