Prometheus збирає кошти для запуску нових курсів. Як підтримати

1865 0
За кошти хочуть, зокрема, запустити щонайменше 5 курсів англійської мови, нові курси програмування, що дозволять отримати знання для працевлаштування.
фото: prometheus.org.ua

фото: prometheus.org.ua

Prometheus збирає 1 млн гривень для запуску нових курсів, супроводу вже створених, а також технічного оновлення платформи у 2020 році і просить львів’ян їх підтримати. Про це повідомляють на сторінці у Фейсбуку.

«За п’ять років ми створили 120 масових безкоштовних онлайн-курсів, а на платформі зареєструвався мільйон слухачів. Ці п’ять років ми допомагали безкоштовно навчатись всім, хто прагне до нових знань. Будь-де. Будь-коли. На будь-якому пристрої», – йдеться в повідомленні.

У Prometheus створили курси підвищення кваліфікації вчителів, на яких навчається 250 тисяч слухачів, а також допомогли освітянам навчати програмуванню дітей в маленьких містечках і селах.

Читайте також: Люди Твого міста: Ярослав Грицак про Львів як Нью-Йорк Східної Європи

Окрім цього, переклали українською легендарний курс Гарвардського університету «Основи програмування CS50» і найпопулярніший онлайн-курс в світі «Навчаймось вчитись». Готували дітей з тимчасово окупованих територій до ЗНО, і встигли потрапити до переліку заборонених окупантами сайтів.

За кошти Prometheus хоче:

1) запустити щонайменше 5 курсів англійської мови, а також нові курси програмування, що дозволять слухачам отримати знання, достатні для працевлаштування.

2) створити курс про важливість вакцинації, розвінчаємо головні міфи навколо економіки та навчатимемо українців фінансовій грамотності.

3) побудувати онлайн-систему підвищення кваліфікації вчителів.

4) запустити курси української мови з партнерами.

5) оновити мобільні додатки, зробивши їх в рази швидшими та додавши функціонал, про який ви найбільше просили. Радикально оновимо наш сайт.

6) підтримувати 120 наявних курсів Prometheus доступними для всіх охочих навчатися новому.

Підтримати Prometheus можна за посиланням.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!