ПриватБанк дозволить купувати в інтернет-магазинах без введення номерів карток

3218 0
Нова функція 24pay передбачає оплату товарів та послуг у два кліки.
Фото: pbank24.com

Фото: pbank24.com

Державний ПриватБанк запустить оплату послуг у інтернет-магазинах без введення номера карти та інших реквізитів при перерахунку коштів. Про це повідомила прес-секретарка ПриватБанку Інна Музичук.

Читайте також: ПриватБанк почав продавати валюту через термінали самообслуговування. Як це працює

Нова функція 24pay передбачає оплату товарів та послуг у два кліки. Тож для оплати за допомогою нової функції покупцю потрібно буде обрати відповідну опцію оплати в інтернет-магазині, а після цього – підтвердити оплату у своєму мобільному пристрої.

У банку кажуть, що нова технологія оплати є унікальною у світі. Невдовзі вона має запрацювати на низці інтернет-магазинів України та у їхніх мобільних додатках.

Читайте також: Приватбанк запустив випуск віртуальних банківських карток

Нагадаємо, ПриватБанк і Visa оголосили про запуск в Україні системи біометричної оплати покупок FacePay24 для роздрібних торговельних мереж.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!