ПриватБанк запускає технологію безконтактних кредитів у Apple Pay та Google Pay

1646 0
Програма дозволяє купувати товари за ставкою 0,01% річних.
Фото: pbank24.com

Фото: pbank24.com

Державний «ПриватБанк» запускає нову технологію, за допомогою якої можна буде оформлювати миттєві кредити у цифрових гаманцях Apple Pay та Google Pay. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Читайте також: Приватбанк запускає перший в Україні проєкт, який розпізнаватиме поведінку шахраїв

Кредит можна оформити миттєво та безконтактно при оплаті товарів у будь-якій торговельній точці, де встановлений POS-термінал «ПриватБанку».

Для оплати смартфоном покупки у розстрочку потрібно, щоб касир вибрав відповідне меню в терміналв. У цифровому гаманці картою за замовчуванням повинна бути «Універсальна». Програма дозволяє купувати товари за ставкою 0,01% річних.

Читайте також: Приватбанк запустив випуск віртуальних банківських карток

За словами представників компанії, «ПриватБанк» став першим банком у світі, який додав у цифровий гаманець функцію миттєвого оформлення кредиту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!