ПриватБанк запустив випуск віртуальних банківських карток

3325 0
Тарифи на віртуальні картки ідентичні тарифам на звичайні пластикові.
Фото: cybercalm.org

Фото: cybercalm.org

ПриватБанк запустив послугу миттєвого оформлення віртуальної банківської картки в Privat24. Для того, щоб її отримати, тепер не потрібно йти до відділення. Про це повідомляють на сайті банку.

Читайте також: Приватбанк запускає функцію оплати на касі через QR-код

На відміну від інтернет-картки, віртуальна картка є повноцінною банківською міжнародною карткою. Нею можна розраховуватися в магазинах, а також знімати готівку, купувати квитки та отримувати всі банківські послуги.

Оформити таку картку можна у beta-версії Приват24 через меню «Гаманець» – «Додати картку». У меню будуть реквізити та ПІН-код – вони прийдуть клієнту на фінансовий номер телефону. Для розрахунків у магазинах та закладах її потрібно додати у віртуальний гаманець Apple Pay чи Google Pay. 

У віртуальному вигляді випускають як дебетові картки для виплат, так і картки «Універсальна» з можливістю встановлення кредитного ліміту. Окрім цього, віртуальну картку можна оформити в іноземній валюті. Тарифи на них такі ж, як на звичайні пластикові картки.

Читайте також: ПриватБанк почав продавати валюту через термінали самообслуговування. Як це працює

Нагадаємо, раніше ПриватБанк почав заміну старих банкоматів на нові банкомати Cash Recycling. А термінали самообслуговування отримали ще дві нові функції: авторизацію за допомогою FaceID за допомогою камери та смартфону і голосові команди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!