ПриватБанк запустив сервіс для контролю державних та благодійних організацій

1544 0
У ПриватБанку вважають, що запровадження сервісу є частиною переходу до електронної демократії.
Фото: livemint.com

Фото: livemint.com

Державний «Приватбанк» запустив сервіс «Відкрита виписка», який дозволяє  побачити витрати благодійних, комунальних, державних організацій, а також місцевих рад. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Читайте також: Приватбанк запускає функцію оплати на касі через QR-код

Аби скористатися послугою, необхідно зайти спеціальну інтернет-сторінку ПриватБанку та ввести у пошуку код ЄДРПОУ або номер рахунку. Після цього мають відобразитися витрати тієї організацій, чий код вводили у пошуковику.

У ПриватБанку вважають, що запровадження сервісу є частиною переходу до електронної демократії, який забезпечить прозорість роботи шкіл, ОСББ та благодійних фондів.

Крім цього, функцію також можуть підключити й малі підприємці, які хочуть зробити свої витрати відкритими. Для цього підприємцю потрібно підключити відповідну функцію у мобільному додатку банку та обрати рахунок, за яким надаватимуть звітність.

Читайте також: ПриватБанк запустив продаж державних облігацій онлайн

Нагадаємо, «Приватбанк» почав продавати валюту через термінали самообслуговування. Згодом зняти готівку з карток «Приватбанку» можна буде на касах супермаркетів та на автозаправках.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!