У Львові скасували автобусний маршрут №50

33238 3
Натомість за майже аналогічною схемою від учора курсує автобус №47а.
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

У Львові скасували автобусний маршрут №50, який сполучав вулицю Джорджа Вашингтона та мікрорайон Рясне-2. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник керівника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко.

Читайте також: Коли приватні перевізники Львова куплять нові автобуси

«За тимчасовою угодою приватний перевізник ТзОВ "Успіх БМ" обслуговував його до 12 травня. У зв’язку з тим, що відбулися зміни в схемі маршруту №47а, який фактично почав дублювати маршрут №50, а також через новий конкурс, вони відмовилися від обслуговування цього маршруту», – розповів Ігор Собенко.

Додамо, що на цей маршрут під час основного конкурсу у жовтні перевізники не подали жодних пропозицій, тож управління транспорту двічі підписувало тимчасовий договір із ТзОВ «Успіх БМ», яке обслуговувало його раніше. 

За рішенням виконкому від 10 травня, з перевізником планували втретє укласти тимчасовий договір. Водночас на 20 червня у міськраді запланували провести новий конкурс перевізників на 14 маршрутів, зокрема й на 50-й. Утім, його наявну схему не змінювали. За словами Ігоря Собенка, якщо і цього разу на нього не подадуть пропозицій, то його можуть і не відновити.

Читайте також: У Львові запрацював сайт мобільності

Торік анонсували запуск низькопідлогових автобусів на маршрут №50, однак від цієї ідеї відмовились. Тож від учора із Сихова до Рясного комунальне «АТП-1» запустило 21 низькопідлоговий автобус на маршрут №47а.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
15 Травня, 2019 08:50
Скрипник Скоріш би вже у «Міра і К» відібрали маршрути, вже сил нема терпіти їх свинське ставлення до людей.
14 Травня, 2019 20:32
Діма всезнаючий Все гарно написано але я знаю що фірма приватна неможе виграти конкурс якщо є комунальне АТП - 1 вони захапали собі найбрибутковіші маршрути і поставили автобуси. Гроші з яких виділили з бюджету міської ради от тепер щоб окупились ці всі автобуси, віджимають в приватних підприємствах маршути самі козирні)
Все просто. Жаль Успіх БМ бо там керівники не протирають штани в міській раді тому в них скоро і 53-51 заберуть якщо в АТП -01 знайдуть стільки водіїв тому що за день вони мають 500-600 грн і не кожен за такі гроші погодиться робити
14 Травня, 2019 12:47
уважний читач ураааааа )))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!