Призначено голову Львівської ОДА. 5 фактів з біографії

9691 0
Президент Петро Порошенко призначив голову Львівської обласної державної адміністрації. Ним став Олег Синютка, який з 2007 року працює першим заступником міського голови Львова.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Відповідний указ з’явився на сайті президента.

За інформацією джерел Tvoemisto.tv, у понеділок Синютку можуть представити в ЛОДА. Ймовірно, до Львова в цей день приїде президент Петро Порошенко.

Нагадаємо, 13 листопада ZAXID.NET писав про те, що Олег Синютка відмовився від посади голови ЛОДА. Міський голова Львова Андрій Садовий заявив тоді, що вже є готовий указ на призначення Ігоря Гриніва головою Львівської обласної державної адміністрації, а Синютка не має наміру очолювати облдержадміністрацію «з тими повноваженнями, які має ця структура». «Повноваження першого заступника міського голови цікавіші для самореалізації», – додав міський очільник.

Зазначимо, до цього тимчасово обов’язки голови ЛОДА виконував Юрій Турянськи, який в серпні 2014 року замінив на цій посаді замінив «свободівку» Ірину Сех.

Народився 14 лютого 1970 року в с. Куропатники Бережанського району Тернопільської області у сім’ї вчителів.

Освіта: вища. 1987 року вступив на перший курс історичного факультету Івано-Франківського державного педагогічного інституту. Закінчив Прикарпатський університет за фахом вчитель історії у 1993 році.

Служба у Збройних силах СРСР: 1988-1989 рр.

У 1995 році отримав диплом про другу вищу освіту за спеціальністю «Економіка та управління» Прикарпатського університету (м. Івано-Франківськ).

Досвід роботи: 1995-2001 рр. – голова СТ «Маслосоюз» (м.Івано-Франківськ).

2001-2002 рр. – в. о. директора ТзОВ «Івано-Франківське АвтоЗАЗ-ДЕУ».

2002-2006 рр. – заступник міського голови Івано-Франківська.

З березня 2006 р. – депутат Івано-Франківської обласної ради, комісія з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій.

З листопада 2006 року – директор департаменту економічної політики Львівської міської ради.

З 5 липня 2007 року – перший заступник міського голови Львова.

Сімейний стан: одружений, має доньку та сина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!