П’ять кілограмів щастя. У львівському пологовому народилася дівчинка-богатирка

2537 0
Дівчинку назвали Діаною.
Фото: ФБ/Третє ТМО

Фото: ФБ/Третє ТМО

У пологовому будинку №1 Третього медичного об’єднання Львова народилася дівчинка-богатирка, вага якої при народженні становила 5 150 грамів, йдеться у повідомленні Третє ТМО.

Читайте також: У Львівському перинатальному центрі виходили 700-грамове немовля

У сім’ї це вже п’ята дитина. У жінки це були фізіологічні пологи, які приймала лікар акушер-гінекологиня Соломія Левицька.

За словами лікарки, коли плід має таку вагу, то у більшості випадків жінок оперують, проте у цьому випадку за оглядом визначили, що жінка зможе народити самостійно.

Попередні дітки у Галини були теж великі: третій хлопчик народився з вагою 5 кг, а четверта дитина – 4 600 г. П’ята дитина народилася здоровою, із вагою 5 150 г. і відразу була з мамою у палаті.

Читайте також: Про міграцію, або Чи повернуться українські жінки та діти додому

Як зазначила породілля, для родини п’ята дитина – сюрприз.

«Ми з чоловіком вже не сподівалися на 5-ту дитину, але сталось по-іншому. Мої діти дуже чекали народження сестрички, постійно цілували живіт. Старшій донечці 18 років і вона доглядає за меншими дітьми поки я тут», – каже мама Галина.

Загалом, у пологових будинках Третього медоб’єднання Львова за час повномасштабної війни народилося понад 1200 немовлят.

Нагадаємо, що уУ Львівському обласному клінічному перинатальному центрі виходили хлопчика, що народився на 25 тижні вагітності глибоко недоношеним у критичному стані. Його зріст був 34 см, а вага 700 грамів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!