Питання дня. Коли львівські школярі підуть на осінні канікули

7810 0
Осінні канікули для школярів триватимуть тиждень.
Photo by Element5 Digital on Unsplash

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Управління освіти Львівської міськради визначило орієнтовну дату, коли у львівських школах почнуться канікули – з 29 жовтня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла начальниця управління освіти Зоряна Довганик.

«Згідно з Законом про освіту, школи можуть самостійно визначати дати, коли почнуться канікули у школярів. Ми визначили попередньо дату – це 29 жовтня, і вони триватимуть (разом з вихідними субота-неділя – прим. ред.) до 5 листопада», – зазначила вона.

Читайте також: Не лише домашні завдання. Чого хоче нова школа від батьків та вчителів?

Зоряна Довганик також додала, що одна львівська школа вирішила перенести канікули на тиждень пізніше, а від решти навчальних закладів пропозицій щодо змін не надходило.

Завершитись перший семестр у школах має у суботу, 29 грудня, через те, що 31 цього року припадає на понеділок.  

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект №8584 щодо протидії булінгу в школах, яким вводяться штрафи за цькування.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!