Реконструкція Хуторівки у Львові коштуватиме майже 200 млн гривень

9430 4
Але грошей на реконструкцію вулиці поки що нема.
Фото: google maps

Фото: google maps

У Львові розробили проєкт реконструкції вулиці Хуторівки, втім тендер оголошувати не поспішають, адже її вартість оцінюють у майже 200 млн грн, а грошей у бюджеті наразі немає. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Місто планує ремонтувати вул. Хуторівку на ділянці від вул. Наукової до пр. Червоної Калини. Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова, схема вулиці загалом не зміниться: у обидві сторони буде по дві смуги та велодоріжки. Також на вулиці прокладуть тролейбусну лінію.

Додамо, що у бюджеті розвитку на 2019 рік на реконструкцію Хуторівки заклали 20 млн грн. Втім ці гроші розподілили на інші видатки.

Нагадаємо, про прокладення нової тролейбусної лінії на вулицю Хуторівку говорять уже кілька років. Її проектуванням обіцяли зайнятися після завершення будівництва нового з’їзду з Сихівського моста. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
8 Вересня, 2019 15:07
Володя Яка хуторівка Львову забракло грошей на вул. Наукову ( кінець вулиці) зробити тільки в одному напрямку ???60175
8 Вересня, 2019 10:26
Роман Хуторівкою пройти неможливо, особливо в дощ чи сніг. Не всі машинами користуються. Там море роботи на тротуарах, переходах, зупинках + нові 2 сввтлофори + велодоріжки. Вулицю ремонтувати потрібно, а не лише дорогу, яка там і так в непоганому стані судячи зі швидкості автохламу.
8 Вересня, 2019 10:20
Роман Збудували Стрийську-Наукову. Розв'язки не буде. Невже це не очевидно...
7 Вересня, 2019 22:13
Володимир Тобто, просто перекладуть асфальт і це займе два роки. Краще візьміть ці гроші і зробіть нормальну розвязку на Стрийській.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!