Реконструкцію Двірцевої можуть розпочати у вересні

5654 0
Наразі проект оновленої Двірцевої передали на експертизу.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Реконструкцію площі Двірцевої у Львові планують розпочати у вересні. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль, яке є замовником проекту. 

«Проект має пройти всі погодження та експертизу. Після цього будемо оголошувати тендер на визначення підрядника робіт. За попередніми планами, у серпні закінчимо Личаківську, а з вересня маємо розпочати роботи на площі Двірцевій», — розповів Олексій Хміль.

Читайте також: Як зміниться площа Святого Теодора у Львові. Візуалізація

На реалізацію проекту реконструкції площі Двірцевої у Львові із бюджету розвитку виділили 69,4 тисячі гривень. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий 8 травня.

«У даному розпорядженні є 69 тисяч гривень на оплату геологорозвідувальних робіт проектанту по площі Двірцевій», — розповів у коментарі Tvemisto.tv заступник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Читайте також: У Львові створили комісію з реконструкції вулиці Бандери

Нагадаємо, на початку квітня ЛКП «Інститут просторового розвитку» оприлюднив оновлений проект реконструкції площі Двірцевої у Львові, згідно з яким на площі побільшає зелені та зупинок для громадського транспорту, а рух транспорту та пішоходів планують розділити на 4 смуги. Крім цього тут може з’явитися багаторівневий паркінг та велосмуги. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!