Реліквія з Ватикану буде у Львові ще декілька днів

18106 1
Римський Апостольський Престол як виняток і знак особливої уваги до України продовжив перебування Нерукотворного образу Ісуса Христа до вечора четверга 19 лютого 2015 року. Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Таке рішення у Ватикані прийняли на уклінне прохання окремих категорій осіб (сім’ї загиблих в АТО, поранені, військові, неповносправні, діти з особливими потребами, особи з обмеженими можливостями), а також інституцій, що звернулися до Церкви з проханням про можливість помолитися перед Нерукотворним Образом Господа Нашого Ісуса Христа.
 
Доступ до ікони буде обмежений. Протягом цього часу у Архикатедральному Соборі Святого Юра богослужіння відбуватимуться згідно встановленого порядку, сам храм буде відчинений до 23:00 год.
 
 
Нагадаємо, на прохання Митрополита Львівського Високопреосвященнішого владики Ігоря, за благословенням Предстоятеля УГКЦ Блаженнішого Святослава, Святіший Вселенський Архиєрей Папа Франциск дав для молитовного почитання в Україні оригінал Нерукотворного образу Ісуса Христа. Постійне місце перебування цієї унікальної реліквії – особиста захристія Папи Франциска. Востаннє ікона була вивезена з Ватикану сто років тому.
 

 


Читайте також:
15 Лютого, 2015 18:05
Оксана Під кажіть будь ласка, хто зможе потрапити тепер до церкви Юра до ікони? Кого впускають???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!