Політична реклама

Ремонт площі Св. Теодора завершать до 24 серпня

1752 0
Ремонтні роботи на площі Святого Теодора розпочалися 30 липня. Вчора тут стартувала завершальна стадія – укладання бруківки. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Після завершення робіт на вул. Ляйнберга ми почали ремонт площі Святого Теодора. Ремонтуємо проїзд від вул. Мулярської до просп. Чорновола. Нам потрібно перемостити близько 700 м кв мозаїчного покриття і у місці, де був асфальт, додати бруківку" - повідомив Роман Белень,начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації.

Під час ремонту на пл. Святого Теодора укріплено основу дорожнього покриття, встановлено бордюри та до Дня Незалежності вулицю повністю замостять бруківкою, за винятком хідників.

"Хідники ремонтуватимемо після Дня Незалежності. Також встановимо додаткові дощоприймачі, щоб перехопити воду, яка витікає на просп. Чорновола" - зазначив Мирон Ядчишин,директор ЛКП «ШРП Галицького району».

Площа Святого Теодора закінчує, так зване, мале кільце, яке ремонтують вже протягом 3 років. Це вул. Вічева – Чорноморська - пл. Старий Ринок – вул. Пильникарська з виїздом власне на площу Святого Теодора.

"Після завершення ремонту цієї ділянки ми матимемо нормальний проїзд від Лялькового театру до просп. Чорновола, минаючи центральну частину і ті затори, які є зараз на пл. Торговій" - каже Роман Белень.

Нагадаємо, у Галицькому районі ведуться інтенсивні роботи на вул. Коперника, її планують закінчити до вересня. Також зараз вирішується питання про виділення додаткових коштів на ремонт другої частини дороги на вул. Винниченка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!