Фонд Рідні передали перші засоби захисту для медиків у госпіталь у Винниках

2796 0
Працівники і волонтери фонду передали лікарям госпіталю захисні костюми, респіратори, захисні окуляри та медичні рукавички.
Фото: Благодійний фонд Рідні

Фото: Благодійний фонд Рідні

Благодійний Фонд Рідні разом з партнером «Львівською Асоціацією Футболу», зокрема з головою асоціації Олександром Шевченком, закупили  засоби захисту та передали цю благодійну допомогу медикам Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи. 

«Головний напрямок роботи Фонду Рідні – бути на варті дитинства.  Але зараз прийшов час бути ще  на варті наших лікарів та подбати за їхню безпеку. Тому ми спрямовуємо свої сили на роботу у цьому напрямку і  закликаємо бізнес та усіх небайдужих долучатися до цієї ініціативи», – розповідає засновник фонду Рідні Юрій Федорів. 

Нагадаємо, раніше Фонд Рідні повідомляв про ініціативу об’єднання бізнесу задля допомоги медика. Організація разом із партнерами закупила 20 апаратів штучної вентиляції легень, які передадуть в опорні лікарні Львівщини. 

Рідні – благодійний фонд, який працює в Україні з 2012 року і продовжує історію фонду Діаконія. Протягом років фонд втілює проєкти підтримки дітей та сімей з вразливих категорій населення, займається підтримкою двох дитячих будинків сімейного типу у Львові, проводить профорієнтаційні та освітні програми для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Забезпечує консультаційний та освітній супровід для дорослих, зокрема усиновлювачів, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.

Долучайтеся до Рідних у Facebook, Instagram та на сайті ridni.org.ua

Контактні телефони 097 67 24 157 та 067 654 87 41.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!