Рівненський депутат очолив ЛКП, що будуватиме сміттєпереробний завод у Львові

2871 0
Із 2017 року «Зеленим містом» керував Вадим Ноздря, який тепер став директором держкомпанії «Укрспецекспорт».
Фото: Святослав Євтушенко

Фото: Святослав Євтушенко

Рівненський депутат Святослав Євтушенко очолив львівське КП «Зелене місто», що займається будівництвом сміттєпереробного заводу. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердив сам Святослав Євтушенко.

Читайте також: «Та набийте їм морди». Як пройшли слухання щодо будівництва сміттєпереробного комплексу

За його словами, його призначили директором ЛКП офіційно від учора. З 2017 року «Зеленим містом» керував Вадим Ноздря, який учора, 9 січня, став директором держкомпанії «Укрспецекспорт».

Згідно з декларацією про доходи як кандидата на посаду, яку Святослав Євтушенко подав 1 січня, він володіє квартирою на 44,1 кв. м, орендує дві земельні ділянки та має власних три, а його дружина – ще дві земельні ділянки. Всі вони у Рівненській області. Також посадовець задекларував як власність господарські будівлі на 19,4 кв. м.

Також Святослав Євтушенко задекларував корпоративні права у ТзОВ «Друга рівненська управляюча компанія» та доходи від компанії 60 тис. грн, а також понад 211 тис. грн від ПрАТ «Рівнеобленерго», 20,2 тис. грн від ТзОВ «НВП Шляхбуд», 21,4 тис. грн від Рівненського центру зайнятості, 246,3 тис. грн від ЛКП «Зелене місто» як заступник директора й 89 тис. грн від відчуження рухомого майна. Від активу він задекларував 40 тис. євро та 5 тис. грн від страхування.

Додамо, що компанія ТзОВ «НВП Шляхбуд» ремонтувала частину вулиці Пластової у Львові та проводитиме підготовчі роботи з будівництва сміттєпереробного заводу у Львові за 41 млн грн. 

Сміттєпереробний комплекс у Львові передбачатиме сортування та компостування сухих і вологих відходів, вторинної сировини, окремі майданчики для збору електроніки, великогабаритного й будівельного сміття. Мешканці району Знесіння неодноразово влаштовули пікети проти будівництва, оскільки вважають його небезпечним. 

Читайте також: Як у Львові перероблятимуть сміття у добриво. Приклад Польщі

Як ідеться на сайті Рівненської міської ради, Святослав Євтушенко є головою міської партійної організації «Народний Рух України».

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!