Роботи на Замарстинівській відновлять до кінця тижня

1913 0
Наразі Львівавтодор очікує на підписання угоди про додаткові роботи з підрядником.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Ремонтні роботи на вулиці Замарстинівській, які тимчасово призупинили для проведення додаткових досліджень, мають відновити до кінця тижня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

«Завтра планують підписати угоду на додаткові роботи з "Онур", після чого вже наступного дня, тобто у четвер-п’ятницю, на вулиці відновлять роботи», — розповів Олексій Хміль.

Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання. Під час підготовчих робіт виявили виявили пливун. На початку травня Львівавтодор отримав доопрацьований проект зі змінами до кошторису, в якому прописані додаткові витрати на прокладання глибшого колектора.

Читайте також: Коли реорганізують рух на Дорошенка. Схема

Нагадаємо, ремонт Замарстинівської кілька разів відкладали. Торік, у серпні, анонсували, що ремонт вулиці розпочнуть на початку осені. Проте тільки у вересні оголосили тендер та очікувану вартість закупівлі – 90 110 686,80 грн.

На початку грудня вулицю закрили для проїзду електротранспорту. Тоді, за словами радника міського голови Львова Андрія Білого, реконструювати Замарстинівську планували на початку 2018 року.

У січні визначили переможця тендеру на реконструкцію Замарстинівської. Ним став ТОВ «Онур», який ремонтуватиме вулицю за за 84,47 млн гривень. Тут мають оновити трамвайні колії, замінити дорожнє покриття, колектори та комунікації.

Частину вулиці закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня на Замарстинівській почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!