Ворог планує провокацію з обстрілу російських міст, щоби звинуватити Україну

1498 0
Подібні сценарії Росія неодноразово використовувала як привід до бойових дій в Афганістані, Чечні та Абхазії.
Фото: REUTERS/Maksim Levin

Фото: REUTERS/Maksim Levin

Російська влада готується до реалізації ймовірного сценарію, який передбачає обстріли житлових кварталів російських міст поблизу українського кордону, аби надалі звинуватити в цьому українських військових. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«За задумом кремлівської верхівки, це буде використано як підставу для оголошення в Росії загальної мобілізації. З урахуванням дій російської армії в Україні, провокації в російських містах супроводжуватимуться численними жертвами серед мирного населення з метою створення «красивої картинки», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Біля кордону в Білорусі 300 танків. Росія готує свідому провокацію

Додамо, що подібні сценарії Росія неодноразово використовувала як привід до бойових дій в Афганістані, Чечні та Абхазії.

Нагадаємо, напередодні повідомляли, що на білоруському-українському кордоні перебуває близько 300 танків. Росія готувала свідому провокацію, щоб під цим приводом ввести білоруські війська.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!