Росіяни оприлюднили особисті контакти наречених та дружин захисників Маріуполя

4337 0
Окупанти атакують не тільки Захисників в Азовсталі, а й їхні сім’ї.
ПОРАНЕНІ В БУНКЕРАХ "АЗОВСТАЛІ" У МАРІУПОЛІ. ФОТО: ПОЛК "АЗОВ"

ПОРАНЕНІ В БУНКЕРАХ "АЗОВСТАЛІ" У МАРІУПОЛІ. ФОТО: ПОЛК "АЗОВ"

Російські військові оприлюднили особисті контакти, телефони та профілі у соцмережах наречених і дружин захисників Маріуполя. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Атаки з неба, землі та намагання просунутись по суші. Цинічність ворога наростає. Окупанти атакують не тільки Захисників в Азовсталі, а й їхні сім’ї. Вчора окупанти оприлюднили в соцмережах особисті контакти (телефони, профілі) наречених та дружин наших Захисників. Найвищий рівень нелюдяності та цинізму. Ми всі у невідплатному боргу у Захисників Маріуполя», – написав він.

Читайте також: Із «Азовсталі» вдалося врятувати 50 жінок, дітей та людей похилого віку, – Верещук

Нагадаємо, що Україна веде перемовини про евакуацію 60 людей з «Азовсталі» в Маріуполі. Там декілька сотень поранених, але вивести усіх росіяни не дають. 6 травня під час евакуації цивільних громадян із Азовсталі від російських обстрілів загинули три українські захисники, ще шестеро отримали поранення, росіяни не дотримали слова про припинення вогню. У той день з маріупольського заводу «Азовсталь» евакуювали 50 жінок, дітей та людей похилого віку.

Раніше повідомляли про те, що українська сторона пропонує росії обміняти важкопоранених українських військових, які лишаються на «Азовсталі», на полонених російських військових

Додамо, що серед бійців, які залишаються заблокованими на заводі, є 26-річний Святослав Сірий – львівський захисник із полку «Азов», вихованець музичної школи «Дударик». Святослав поранений. Тvoemisto.tv порозмовляло з його мамою, детальніше читайте на посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!