Росіяни в Україні вбили 176 дітей, сотні отримали поранення

1356 0
Нині достеменно не відомо про кількість загиблих і поранених в містах України, де росія веде постійні обстріли.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Понад 500 дітей постраждали в Україні через збройну агресію Росії, 176 дітей загинуло, а понад 324 отримали поранення. Утім цифри неточні. Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людина Людмила Денісова у Телеграмі.

Читайте також: «Психопати сотнями не ходять. Йдеться про страшну ненависть». Дослідниця терору про злочини росіян

«Фактичну кількість загиблих і поранених дітей встановити не можливо через те, що в українських містах окупаційні війська ведуть активні бойові дії», – йдеться у повідомленні.

Зі інформацією Офісу генпрокурора в Telegram найбільше постраждало дітей у Донецькій (102), Київській (91), Харківській (76), Чернігівській (50), Миколаївській (40), Луганській (35), Запорізькій (22), Херсонській (29), Сумській (16), Житомирській (15) областях та у столиці (16).

Додамо, що лише учора, 8 квітня внаслідок обстрілу окупантами залізничного вокзалу в Краматорську, що на Донеччині де тисячі людей чекали на евакуацію, загинуло 5 дітей та 16 отримали поранення.

Нагадаємо, у Київській області, зокрема у Бучі та в Ірпені, зафіксували факти зґвалтування дітей російськими військовими під час їх перебування там.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!