Росіяни вдарили ракетами по Броварах. У Києві працювала ППО

2582 0
Ракети влучили у низку інфраструктурних об’єктів.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Вранці 17 квітня російські війська завдали ракетних ударів по Броварах на Київщині. Про це повідомив міський голова Ігор Сапожко.

«Сьогодні з самого ранку були потрапляння в низку інфраструктурних об’єктів у нашій громаді. Прошу зберігати спокій, можливі перебої з електроенергією та водопостачанням», – сказав він у Telegram.

Ві додав, що всі служби працюють в посиленому режимі.

Читайте також: Ракетний крейсер «Москва» затонув. Росія визнала втрату 

У Києві сьогодні також було чутно звуки вибухів. Зі слів заступника голови КМДА Миколи Поворозника, «прильотів» не було, працювала протиповітряна оборона.  

«Насправді, незважаючи на те, що в Києві лунали кілька раз увечері й під ранок сигнали повітряної тривоги, в Києві спокійно, вибухів ніяких не було. Це швидше за все була робота протиракетної оборони», – сказав чиновник.

Поворозник зауважив, що поки зарано говорити про безпеку у столиці. Оскільки Київі все ще залишається «ласим шматком» для росіян, й вони не міняють планів щодо захоплення міста чи нанесення ударів по ньому.

Нагадаємо, вчора російські війська здійснили ракетний обстріл по державному оборонно-промисловому комплексу «Жулянський машинобудівний завод «Візар», що розташований на території Київської області. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!