Росіяни запускали ракети по Львівській області з підводних човнів

4594 0
Мета ворога – знищити об'єкти критичної інфраструктури.
Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України

Зранку, 15 травня, з акваторії Чорного моря росіяни завдали декілька ракетних ударів по Львівській області, аби знищити об'єкти критичної інфраструктури. Про це повідомили у повітряному командуванні «Захід» Повітряних Сил ЗСУ.

«Запуск крилатих ракет здійснювався, імовірно, з підводних човнів. Підрозділами зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід» знищено дві крилаті ракети окупантів. Разом до перемоги!», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Що можна публікувати під час війни, а що – ні? Питання дня

Нагадаємо, що о 4:30 ранку сьогодні, 15 травня, росіяни завдали нового ракетного удару по Львівщині. Зокрема, йдеться про об’єкт військової інфраструктури. Інформації про загиблих чи травмованих наразі нема. Сигнал про відбій повітряної тривоги пролунав близько 05:30. Перед тим на Львівщині було чутно низку вибухів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!